* When open a local search file in Internet Explorer on Windows XP SP 2, the content may be blocked. To open the file correctly, please click the Information Bar on the top of the browser window, and select "Allow Blocked Content".
* There will not be such problem after you upload the file to a web server.
* To display this page, you need a web browser with JavaScript support.
* For more details, please view Search Engine Composer Homepage Create search engine for website.

Ympäristön ehdoilla

Uusia tuotteita valitessa kannattaa huomioida ympäristöarvot ja valita kierrätettävä muovimateriaali lasikuidun sijaan. Muovituotteiden valmistuksessa ei käytetä liuottimia tai muita myrkyllisiä aineita.

Pyrimme toimimaan mahdollisimman ympäristömyönteisesti. Kierrätämme kaiken tuotantojätteen ja keräämme tuotannossa syntyneen hukkalämmön uudelleen käytettäväksi.

Tutkimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia säästää luontoa materiaalivalinnoissa, energian hankinnassa, logistiikassa jne. Käytämme Leppäkosken sähkön luonnon voimalla tuotettua 100% vesisähköä.

Kaikki tuotteemme valmistetaan kierrätettävästä muovista, joka kestää käytössä jopa 100 vuotta. Lähes kaikki tuotteemme ovat elintarvikekelpoisia.

Kaikki mahtuu putkeen

Asiakkaillamme on haasteita, ja meidän tehtävämme on suunnitella niihin korkealaatuiset ratkaisut lyhyellä toimitusajalla ja ympäristön hyvinvoinnin huomioiden.

Suunnittelukokemuksemme ja muovin käytön erikoistietomme antavat huomattavaa lisäarvoa asiakkaidemme projekteihin.

Onnistuneiden ratkaisujen taustalla

Modernit, tilavat tuotantotilamme on suunniteltu palvelemaan asiakkaitamme. Lastaamme rekat korkeassa hallissamme. Keskeinen sijaintimme mahdollistaa nopeat, kustannustehokkaat kuljetukset asiakkaan kohteeseen.

Parkanon Muovituote on perustettu vuonna 1993. Panostamme voimakkaasti tuotteiden ja materiaalien kehittämiseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme heidän tarpeitaan vastaavia, kilpailukykyisiä ratkaisuja.

Muovi on paras ratkaisu nesteiden käsittelyssä

Muoviratkaisut kestävät pidempään ja ovat täysin kierrätettäviä. Mm. pumppaamoratkaisuista suurin osa tehdään nykyään muovista. Vesijohdoissa PE-muovi on syrjäyttänyt lähes kaikki muut materiaalit. Lasikuitusäiliöt ovat perinteinen mutta nykyään vanhentunut tapa, jolla on useita rajoituksia. Suurin niistä on lasikuidun huono kestävyys. Lasikuidun kestoikä pumppaamoissa on n. 30 vuotta, kun muoviratkaisun ikä on ainakin 100 vuotta.

Parkanon Muovituote on perustettu vuonna 1993. Panostamme voimakkaasti tuotteiden ja materiaalien kehittämiseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme heidän tarpeitaan vastaavia, kilpailukykyisiä ratkaisuja.