* When open a local search file in Internet Explorer on Windows XP SP 2, the content may be blocked. To open the file correctly, please click the Information Bar on the top of the browser window, and select "Allow Blocked Content".
* There will not be such problem after you upload the file to a web server.
* To display this page, you need a web browser with JavaScript support.
* For more details, please view Search Engine Composer Homepage Create search engine for website.

Oikeat ratkaisut juuri sinun toimialallesi

Ratkaisemme vesien ja nesteiden käsittelyn haasteet maa- ja vesirakentamisessa sekä useimmilla teollisuudenaloilla, myös elintarviketeollisuudessa.

Toimitpa sitten kaivosteollisuudessa, infran (maa ja vesi) parissa, kemianteollisuudessa, metalliteollisuudessa, metsäteollisuudessa, puunjalostusteollisuudessa tai lääketeollisuudessa, löydät meiltä tarpeitasi vastaavat ratkaisut.

Vesienkäsittelystä teollisuuden ratkaisuihin

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät kohteeseesi parhaimmin soveltuvat tuotteet. Toimittamiemme tuplaputkien halkaisijat vaihtelevat 400 mm:stä 5000 mm:iin.

Kestävien muoviputkien rakenne on suunniteltu täyttämään vaativimmatkin routa- ja lämpöolosuhteet sekä maan liikkeet. Käytämme valmistusmateriaaleina kestomuoveja (mm. PE, PP, PVDF ja PVC). Valmistamme myös elintarvikekelpoisia putkia ja putkistoja.

Laajasta valikoimastamme löydät tarvitsemasi tuotteet: muoviputkistot (pe, pp, pvc, pvdf), paineputkistot, kaasuputket, kemikaaliputkistot, paineilmaputkistot, jäähdytysputkistot, lämmitysputkistot, kestomuoviputkistot, rumpuputket, alikulkusillat, alitusputket ja kierrekäämityt putket.

Yli 10 000 pumppaamotoimitusta vuodessa

Muoviputkista rakennetut pumppaamot ovat kestäviä. Toimitamme jätevesipumppaamot yksityisiin ja kunnallisiin kohteisiin. Suurimmat toimittamamme pumppaamot ovat halkaisijaltaan 3 m.

Toimitamme pumppaamoihin myös integroidut huolto- ja laitetilat. Toimittamiamme pumppaamoita hyödynnetään vesien käsittelyssä myös ns. kellutaloissa sekä kotimaassa että ulkomailla, mm. Yhdistyneissä Arabiemiraateissa.

Yli 10 000 toimitustamme vuodessa sisältävät useita eri sovelluksia: jätevesipumppaamot, paineenkorotuspumppaamot, kuilupumppaamot, kiinteistöpumppaamot, linjapumppaamot, välipumppaamot, sadevesipumppaamot, tulvavesipumppaamot, salaojavesipumppaamot, hulevesipumppaamot, bioreaktorit, huoltorakennuspumppaamot, pienpumppaamot, vedenkäsittely, erikoispumppaamot.

Valmistamme ainoana Suomessa pumppaamot kaksivärisestä putkesta. Vaaleanharmaan sisäpinnan ansiosta pumppaamon sisällön tarkistaminen on helppoa. Putken ulkopuoli voi olla erivärinen - vaikka raidallinen, jos halutaan.

Kestävä kennolevy
Käytämme säiliöiden päädyissä ja pohjissa sekä kansirakenteissa uudentyyppistä kestävää kennolevyä. Eristetty levy soveltuu erinomaisesti vaativinkin käyttökohteisiin. Kevyt, jäykkärakenteinen kennolevy on helppo asentaa ja edullinen kuljettaa käyttökohteeseen.

Valmistamme kennolevyä eri vahvuuksina ain 180 mm vahvuuteen asti.

Teollisuuden vaativiin tarpeisiin

Toimitamme maanpäälliset ja maanalaiset pystysäiliöt sekä makaavat säiliöt. Valmistamiamme altaita käytetään mm. Norilsk nickel Oy:llä, Talvivaarassa ja voimalaitoksilla.

Valitse laajasta valikoimastamme tarvitsemasi tuote: jätevesisäiliö, puhdasvesisäiliö, alkalointisäiliö, kemikaalisäiliö, varastosäiliö, keräilysäiliö, happosäiliö, sekoitussäiliö, laimennussäiliö, liuotussäiliö, varatilavuussäiliö, rikkihapposäiliö, suolahapposäiliö, varastoallas, laimennusallas, sekoitusallas, pesuallas, väriallas, happoallas, emäsallas, lipeäallas, rikkihappoallas, suolahappoallas, kemikaaliannostelija, sprinklerisäiiö.

Alavesisäiliöt

Rinnan asennettaessa säiliön tilavuutta voidaan kasvattaa äärettömästi. Alavesisäiliöiden sisähalkaisija voi olla 1800 mm, 2200 mm ja 3000 mm. Maksimipituus on 25m.

Uustuotteista saneerauksiin

Toimitamme tuotekokonaisuuksia myös asiakkaan piirustuksista alihankintatyönä. Lisäksi toteutamme erilaisia pinnoituksia ja saneerauksia. Muovikunnossapidon palveluita toimitamme mm. ABB:n Service-liiketoimintayksikölle.

- reaktorit
- pumppaamot
- pesurit
- putkistosaneeraus
- metallireaktorit

Uusia ratkaisuja muovista

Autamme asiakkaitamme ratkaisemaan haasteita ja löytämään uusia innovaatioita muovin käytössä.

- asiakkaan ideasta toimivaksi ratkaisuksi
(esim. betonista muoviksi- tai metallista muoviksi -muunnos)
- oma 3D-suunnittelu
- ongelmanratkaisua, esim. materiaalivalintoihin liittyvät ratkaisut

Vaivatonta vesihuoltoa kunnallisen vedenjakeluverkoston ulkopuolella

Vanhojen vuotavien betonikaivojen saneerauksissa käytämme saneeraus-VILMA –kaivoja. Ne on mitoitettu sopimaan vanhan betonikaivon sisään. Vanhan betonikaivon ja saneeraus-VILMAn väliin jäävä tyhjä tila täytetään salaojahiekalla. Valmiskaivo Uudis-VILMA on valmistettu elintarvikehyväksytystä kaksikerroksisesta putkesta. Kaivon asentaminen on helppoa: tarvitaan vain kaivanto, jonka pohjalle lasketaan salaojahiekkaa. Valmis kaivo lasketaan kaivantoon ja täytetään salaojahiekalla. VILMA-kaivot täyttävät elintarvikehyväksytyille muoveille asetetut juomavesisertifikaatit. Täysin tiivin rakenteen ansiosta veden laatu säilyy hyvänä. Kaivon pohjaan valmiiksi asennettu suodinkangashuppu pitää hiesun ja saviaineksen kaivon ulkopuolella. Täysin sileän pinnan ansiosta kaivo on hygineeninen ja pysyy puhtaana. VILMA-valmiskaivot on varustettu Divertron-pumpulla, jossa on sisäänrakennettu paineautomatiikka. Asentaminen on helppoa ilman raskaita koneellisia nostovälineitä.